Kosmetiikka

Myymme laadukasta apteekkikosmetiikkaa. Kattavasta valikoimastamme löytyy helposti tuotteet jokaiselle ihotyypille. Koulutettu henkilökuntamme auttaa sinua mielellään valitsemaan oikeat tuotteet ja opastaa niiden käytössä. Lisäksi tilaamme erikoistuotteita veloituksetta asiakkaiden tarpeiden mukaan.

VichyVichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä ne tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä osaltaan lisää tuotteiden turvallisuutta.
Tuotesarjan omille sivuille »

AvéneAvene

Ranskalaisen Pierre Fabre- lääkeyrityksen valmistama sarja, joka on tarkoitettu erityisesti herkälle iholle. Kaikki tuotteet sisältävät ihoa rauhoittavaa Avéne- terveyslähdevettä. Tuotesarja sisältää sekä hajustamattomia että kevyesti hajustettuja valmisteita ja osalla tuotteista on Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen käyttöoikeus. Sarjasta löytyy tuotteita erilaisille ihotyypeille, couperosa iholle ja myös miehille.
Tuotesarjan omille sivuille »

Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Sarjaan kuuluu tuotteita kasvojen, käsien ja vartalon ihon hoitoon sekä aurinkosuojatuotteet.

La Roche-PosayLa_roche_posay

Herkän ihon asiantuntija – yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema. La Roche-Posay -tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.
Tuotesarjan omille sivuille »

 

ACOAco

ACO-ihonhoitosarja sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi kasvojen, vartalon ja jalkojen hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteensa intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä ACO Baby -sarja lasten ihonhoitoon. Ylellisen Cliniderm-sarjan tuotteet hoitavat ihoa kokonaisvaltaisesti ja suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta, kuten vuodenaikojen vaihteluilta. Cliniderm-sarjassa on normaalin, sekaihon, rasvoittuvan sekä kuivan ja herkän ihon tuotteita.
Tuotesarjan omille sivuille »

 

FavoraFavora

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Tuotteissa on hoitavia ainesosia poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.
Tuotesarjan omille sivuille »

SebamedSebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka pH on sama kuin terveen ihon, eli 5,5. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kosteutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.
Tuotesarjan omille sivuille »